Laat je zien!

Samen met alle Vrije Merksemse Basisscholen sloten wij onze actie af op schrikkeldag!  3500 kinderen, 300 leerkrachten  zongen en dansten samen hun fluolied.  Ze maakten de grootste fluo – wave die Merksem ooit gezien heeft!  120 stewards van het secundair onderwijs zorgden mee voor de ondersteuning en de veiligheid!  Het was super! De beelden spreken voor zich!

 

 

Beste ouders, beste kinderen,

 

Je merkt het al heel goed: de dagen worden korter!   Wanneer we ’s morgens naar school gaan is het nog donker, en wanneer we ’s avonds terug thuis zijn, duurt het niet lang meer of het is terug donker!

fluo-logo-nl-350

In deze koude, bijna winterse dagen vinden wij het alvast erg belangrijk dat al onze kinderen  extra goed opvallen in het verkeer.   Daarom organiseren we samen met alle vrije basisscholen van Merksem een grote fluo-actie.

Het is de bedoeling dat alle kinderen  tot aan de krokusvakantie elke dag met zoveel mogelijk fluo naar school komen.   Schrijf de naam van je kleuter in het hesje.

Wij rekenen alvast op de ouders om hun kinderen ’s morgens in fluo  naar school te sturen, voor hun eigen veiligheid!   Hopelijk kan men Merksem en omgeving de volgende maanden zelfs vanuit de ruimte zien fluoriceren.  Bedankt voor jullie medewerking!

fluoactie1

Een fluohesje  kan je,  indien nodig,  kopen in de school aan de prijs van 3 euro.

Vriendelijke groeten,

Leerkrachten en directie